fbpx

Ugostiteljski objekti

Snaga prirode u netaknutom izdanju

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

Općina Ravno obiluje restoranima, gostionicama i konobama. Za one koji su željni odmora, u Općini se nalaze i hoteli.

Nadamo se da ćete kušati našu autohtonu kuhinju i da ćete uživati u svakom zalogaju.

Preuređena je zgrada bivše željezničke stanice. Uz tradicionalne
 gastronomske specijalitete i vina, hotel Stanica nudi visoko kvalitetan smještaj.
Facebook

Hotel Stanica

Smještena u Zavali, u blizini špilje Vjetrenica i pripadajućeg joj biospeleološkog muzeja. U prostoru s etno ambijentom može poslužiti veći broj gostiju a na raspolaganju su luksuzni apartmani. U gastronomskoj se ponudi nalaze tradicionalna hercegovačka jela.

Gostionica Zavala

Srednjice je kompleks sastavljen od trgovine i café bara. Zgrada također obuhvaća lokalni Dom zdravlja. Café bar je elegantno uređen, a karakteriziraju ga učestale zabave u kojima mještani iskazuju svoja glazbena umijeća te se organizira skupno praćenje športskih događanja.
U prepoznatljivoj domaćoj atmosferi često nastupaju i gostujući glazbeni sastavi.

Caffe Bar Srednjice

Uz café bar Srednjice smještena je trgovina Market 97. Pored uobičajene robe široke potrošnje, opskrbljena je domaćim namirnicama, poput sireva, meda i nadaleko poznatim plodovima Popova polja: jabukama, grožđem, lubenicama, dinjama, paprikama, raznovrsnim popovskim grahoricama…

Market 97

Smještena uz glavnu cestu prema Zavali, konobu Oblat čine glavna zgrada i natkrovnica, a nazvana je po obližnjem brdu. Krasi je domaća atmosfera, uz veliku ponudu domaćih i autohtonih jela, a izgrađena je u tradicionalnom hercegovačko-dalmatinskom stilu.

Izgrađen kao tradicionalna kamena zgrada, restoran Drijen je smješten uz magistralu između Dubrovnika i Trebinja, uz neposrednu blizinu Dubrovnika. Zbog prelijepog pogleda na planine, jedinstvene arhitekture i ambijenta, Drijen predstavlja pravi mali raj u prirodi okružen prirodnim ljepotama.

Restoran Drijen
Općina Ravno